Ahir dilluns vaig fer el meu primer acte a les xarxes socials. Tot i ser un amant de les xarxes socials per aquestes campanyes perquè crec que et dona la possibilitat d’explicar tot el projecte, quan li vaig explicar a les persones del comitè de campanya jo no estava segur i van ser ells els que em van animar a tirar endavant.Finalment em vaig atrevir i vaig utilitzar aquesta eina per poder explicar alguns dels eixos més importants de la nostra proposta per transformar la Garriga els propers 4 anys. Al Facebook del Partit dels Socialistes de la Garriga, podeu trobar una publicació que us linko aquí i en ella podeu veure tot el directe i també els 14 punts principals de resum d’aquesta activitat.

Vaig fer el directe des del menjador de casa meva. Això de sentir-se com a casa en un acte polític, mai havia pres tanta realitat xDD. I em va agradar poder interactuar amb veïns i veïnes, sobre les vostres principals preocupacions pel nostre poble i pel nostre projecte.

Al final el resultat va ser impressionant. Més de 700 persones van veure l’acte a les xarxes i hem arribat a superar la barrera dels 4.000 usuaris/àries que s’han interessat per la publicació. És una bona noticia i es confirma el que estem vivint a la campanya Barri a Barri que estem fent durant aquests dies; la tendència que vam viure fa 4 anys ha canviat i moltes persones ens veuen amb uns altres ulls. Estem fent una gran campanya en comunicació i volem seguir així. No ens hem de confiar i tampoc ens hem de rendir. Estan sent uns dies esgotadors, però està valent molt la pena la interacció amb totes i tots vosaltres! Gràcies per participar i us asseguro que, el que estem explicant durant la campanya és real. Volem que vosaltres jugueu un paper fonamental durant aquesta propera legislatura i obrir ponts de diàleg amb els garriguencs i garriguenques!

Seguim!

Share This