Àlex Valiente

Sóc l’Àlex Valiente, un garriguenc de 38 anys que des dels 17 anys milito al projecte dels Socialistes. Vaig formar part de l’equip que liderava la Neus Bulbena, perquè creia que era una forma d’implicar-me en el nostre poble i treballar per millorar-lo.

Vaig ser regidor de Via Pública des de 2004 a 2007 i d’Esports i Joventut, des de 2008 a 2011. Després d’un parèntesi, al 2012 sóc escollit primer secretari de l’agrupació socialista de la Garriga i al 2013 substitueixo a la que ha estat la meva mestra, la Neus, com a portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de la Garriga. Al 2015 vaig ser per primera vegada candidat a les eleccions municipals i ara torno a liderar el projecte socialista a la Garriga.

En tot el que faig em deixo la pell. A part d’implicar-me en la vida política, porto molt de temps participant de la vida cultural i associativa del nostre poble, organitzant concerts solidaris, activitats de Festa Major i també la Ruta del Pintxo, amb moltes persones que ens impliquem en organitzar-les.

Ara, vull donar un pas més. Amb els companys i companyes del PSC, hem apostat per unir a persones que, lluny de sigles polítiques, volem construir un municipi amb el principi de treballar d’igual forma per a tots i totes, sense excloure a ningú.

Tu, ets una part important d’aquest projecte. Volem cohesionar el nostre municipi i escoltar a tothom, per aprendre, perquè aquesta experiència la visc com una forma d’aprendre i molt.

Els i les socialistes hem exercit una oposició responsable, amb un projecte construït entre totes i tots. Ara és necessari que busquem la implicació de tothom. El dia 26 de Maig tu tens la última paraula, però t’ofereixo que entre totes i tots, construïm la Garriga Que Estimes.

La Cara B del debate electoral

Mi opinión sobre el bloqueo en el diálogo que ayer se vio en el debate electoral

La Meva Diada de Sant Jordi 2019

Fa uns dies, a la meva presentació, vaig explicar que, per a mi, la Diada de Sant Jordi era molt important. Sobretot per la meva vida política; us explico: Quan tenia 6 anys, al Sant Jordi, vaig rebre el segon premi als jocs florals de la meva escola, el CEIP...

Sóc Un de Vosaltres. Intervenció Presentació Candidat 12 d’Abril.

La Meva Intervenció a l’Acte de la Presentació com a Candidat a l’Alcaldia de la Garriga