Demà al Hall del Teatre presentem el nostre programa electoral. Un programa electoral que hem realitzat a partir d’un procés de reunions temàtiques, dividides en 4 grans eixos; Persones, Equipaments, Territori i Gestió.

A les 20h al Hall del Teatre de la Garriga, presentarem aquest programa electoral d’una forma relaxada on volem que cadascuna de les persones que vinguin i ens acompanyin, vagin descobrint-no per si mateixes.

Toti haver dividit el programa en 4 eixos, demà seran 8 els plafons que podreu anar descobrint amb les propostes que tenim per treballar el present del nostre municipi i construir el futur entre totes i tots.

Per aquest motiu, et volem convidar a que siguis partícip del projecte que tenim els i les Socialistes per la Garriga. Un projecte que vol implicar a les persones ja que considerem que l’Ajuntament ha de posar-se de nou, al servei dels ciutadans i ciutadanes.

Demà, la Garriga del futur aixeca el teló i tu et convertiràs en l’actor o actriu protagonista. T’esperem, demà a les 20h al Hall del Teatre. Per poder valorar totes les propostes amb vosaltres , després oferirem un petit refrigeri i a totes i tots els assistents els hi donarem un petit record perquè volem que tots i totes lluim amb orgull el nostre poble!

Share This