La 10a Trobada de germanor dels Socialistes de la Garriga, va tornar a omplir la pista Número 1. En una mostra de força de l’equip socialista de la Garriga, les previsions es van quedar curtes.

175 persones participen de la nostra 10a Trobada de Germanor

Com ja és tradicional per mitjans del mes de Maig, els i les socialistes de la Garriga celebrem la nostra trobada de germanor, que consisteix en una Diada amb activitats pels més petits i un dinar popular de Migas.

Ahir, aquest acte també es va convertir en la presentació de l’equip dels Socialistes de la Garriga per les properes eleccions municipals del 2019. Un equip que, com va dir el nostre candidat, Àlex Valiente, són persones vinculades a diferents àmbits de la Garriga “una llista plural de persones que els podeu conèixer perquè formen part de la meva vida, però també de la vostra; del vostre dia a dia”, va explicar Àlex Valiente abans de presentar un per un a les persones que formen part del nostre equip.

Dos Alcaldesses participen en el nostre projecte municipalista

Va anunciar que les nostres llistes tindrien dos alcaldesses. La Neus Bulbena, a la que l’Àlex va explicar que és la seva mestra en la política i que la seva candidatura no tindria sentit sense ella i la Maite Carrillo, Alcaldessa de El Figaró, vinculada molt amb la Garriga i que ha tingut una legislatura molt complicada tot i haver treballat moltíssim pel municipi de El Figaró amb el seu equip, tot i el deute que es va trobar quan va entrar a l’Ajuntament “Si parlem de municipalisme, volem posar en valor, la experiència del nostre equip, tenint dos grans mestres del municipalisme com la Neus i la Maite”, va destacar en la seva intervenció, l’Àlex.

Pretendemos hacer la Garriga que Quieres. Que Queréis. Que Queremos!

“Son personas como yo. Gente común, con sueños, con problemas. Con Virtudes, con Objetivos”, explicava l’Àlex Valiente. “Un proyecto fuerte, necesita gente implicada, que sume y que mire como podemos mejorar la Garriga y no en reprochar lo que hacen los otros. Esto pretendemos. Hacer la Garriga Que Quieres. Que Queréis. Que Queremos” i anunciava que volen fer partícips als ciutadans i ciutadanes com fins ara mai ha fet.

Somos personas emprendedoras, feministas, trabajadoras. Os pedimos que arriesguéis y que os atreváis a cambiar!!

“Somos Personas emprendedoras, feministas, trabajadoras. Jóvenes, jubilados, autónomas, profesores, amas de casa, desempleados con ganas de dejarde serlo. Hijos e Hijas. Padres y Madres. Abuelos y abuelas. El reflejo de la sociedad. Y no entendemos un ayuntamiento que solo trabaje para una parte de sus vecinos y vecinas”, anava finalitzant Àlex Valiente. “Si queréis un ayuntamiento que se preocupe por vuestras calles, por vuestros barrios, por vuestro día a día, os pedimos que os arriesguéis y os atreváis a cambiar!”.

Atreveros! Cambiemos de presente. Os prometemos un futuro mejor!

I la seva intervenció va finalitzar fent una referència a la participació ciutadana que és el pal de paller del nostre projecte “En el 79 la campaña de los socialistas decía Entra con Nosotros a Tu Ayuntamiento. os ofrecemos volver a aquella filosofía. El ayuntamiento tiene que estar a disposición de las vecinas y vecinos” i finalitzava els parlaments animant a fer realitat el nostre objectiu de liderar l’Ajuntament als propers 4 anys “Atrevéros! Cambiemos de presente! Os prometemos un futuro mejor!”

Share This