El dissabte es va celebrar una nova edició de la Festa de la Rosa del Vallés Oriental, una festa anual que ja s’ha celebrat durant 8 anys.

L’Acte va comptar amb la presència de Javi López, candidat socialista a les europees que se celebren el 26 de Maig, Jonatan Martinez, 1r Secretari dels Socialistes del Vallés Oriental, Miquel Iceta, 1r Secretari dels Socialistes catalans i la Ministra d’Hisenda Maria Jesus Montero, que davant de més de 600 persones van fer uns parlaments, encoratjant a tothom a afrontar la campanya de les municipals i europees amb ganes de consolidar el resultat que ens va deixar les Eleccions Generals.

l’Agrupació dels i les Socialistes de la Garriga, va portar 60 persones, cosa que referma les ganes de participar en activitats com aquesta.

L’Acte també va servir per presentar als i les Alcaldables dels Socialistes a les properes Eleccions Municipals, a tot el Vallés Oriental. Àlex Valiente, el candidat per la Garriga, també va participar acompanyat d’altres companys i companyes que lluiten perquè els Socialistes recuperem el pols del municipalisme a tot el territori.

l’Àlex, va voler destacar la mobilització i que cada vegada es consolida que el PSC de la Garriga, està en disposició de treure uns grans resultats per les properes eleccions municipals i poder ser opció de govern.

Share This