Aquest proper dissabte, a les 18h a l’Auditori de l’Escola de Música, Àlex Valiente participa en el debat sobre el present i futur de Rodalies 3, amb altres representants de partits polítics.

El debat vol aprofundir en el futur de la nostra xarxa ferroviària i quines són les propostes que fan les diferents candidatures sobre Rodalies 3.

Aquest debat, ha estat organitzat per una plataforma que es va crear fa uns anys, d’usuaris de la línia de Rodalies 3, preocupats per les mancances que existeixen en aquesta línia i són molt actius a la nostra comarca però sobretot a Osona. El col.lectiu es diu pqnoensfotineltren i DefensemR3. Jordi Roig, periodista de Ràdio Silenci, serà l’encarregat de moderar aquest debat.

Des de la nostra candidatura considerem molt important aquest debat perquè existeix un problema real de mobilitat i el servei públic ferroviari sobretot pel que fa a Rodalies 3, presenta moltes mancances que han de ser tractades i debatudes. Per això volem agraïr a aquest col.lectiu organitzador del debat i també animem als garriguencs i garriguenques a acompanyar-nos i participar activament al debat, ja que es podran fer consultes.

Share This