Aquest divendres, comencem una ronda de visita als barris de la Garriga, per explicar accions específiques que tenim previstes a cadascun dels barris del nostre municipi i també escoltar altres propostes, no només dels barris, sinò també, d’altres més genèriques per construïr entre totes i tots, la Garriga Que Estimes, que és el fet fonamental de la nostra candidatura.

Aquestes accions es duran a terme els divendres i els dissabtes. Iniciarem aquest cap de setmana a la zona del Carrer Nord i el Carrer Moranta, que farem aquest proper dissabte i el divendres estarem al Barri de Dalt.

Les accions consisteixen en una bustiada prèvia perquè els veïns i veïnes de cada zona puguin valorar si hi ha alguna cosa que millorarien del nostre municipi i portar-les a les parades o a partir del correu electrònic psclagarriga@gmail.com .

A part, en cada espai, oferirem fer un esmorzar o berenar amb els membres de la candidatura per preguntar les qüestions que es considerin importants.

Com us diem, aquest divendres de 17 a 20h estarem al Barri de Dalt i el dissabte al Carrer Nord i Moranta, on parlarem de la millora de l’entorn i de polítiques de barri. Us esperem!

Share This