Fa uns dies, a la meva presentació, vaig explicar que, per a mi, la Diada de Sant Jordi era molt important. Sobretot per la meva vida política; us explico:

Quan tenia 6 anys, al Sant Jordi, vaig rebre el segon premi als jocs florals de la meva escola, el CEIP Tagamanent. Vaig rebre aquest premi després de presentar un rodolí. I em sentia molt content.

Aquell dia, el 23 d’Abril del 1987, vaig rebre el premi al Casino. La meva escola feia les celebracions allà perquè el Teatre El Patronat, estava d’obres i ens cedien l’espai del teatre d’aquest equipament. Vaig pujar a l’escenari amb els nervis d’haver aconseguit aquell premi, però també perquè l’Alcaldessa d’aquell moment em donava el premi. Els meus pares sempre havien votat als Socialistes i per mi, en aquell moment, em donava el premi l’Alcaldessa del municipi a la que sempre votaven els meus pares; la Núria Albó. Per mi, aquella senyora d’imatge dèbil, era capaç de, amb el seu treball aconseguir coses tan importants com construir pavellons, escoles, arreglar els nostres barris,…

A partir d’aquell moment, quan els adults del meu entorn em preguntaven que volia ser de gran, jo ho tenia clar. Volia ser Alcalde del meu poble i treballar perquè la gent de la Garriga, pogués tenir tot allò que els hi fes falta. Volia ser tan important pels infants de la Garriga, com la Núria Albó ho va ser per a mí.

Per això, la Diada de Sant Jordi, per a mi és tan important. Avui , als i les socialistes, no hem muntat paradeta. Hem volgut viure aquesta Diada. He animat als nostre companys i companyes i als garriguencs i les garriguenques a sortir al carrer i gaudir de les parades de les nostres llibreries i les nostres floristeries.

Ara toca el Debat electoral de les Generals 2019. Una oportunitat per acabar d’escoltar les propostes dels 4 principals partits de les Eleccions Generals.

Share This